Térkép betöltése...

Eladó garzon a Béke térnél!

Budapest XIII. kerület, Angyalföld      Térkép
Téglalakás
13 000 000 Ft Eladó
  • Alapterület
    37 m²
  • Szobák száma
    1 szoba
  • Emelet
    1. emelet

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/6837173
Hirdetéskód
6837173
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület, Angyalföld
Ár
13 000 000 Ft
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Jó állapotú
Alapterület
37 m²
Szobák száma
1
Emelet
1.
Szintek száma
1
Fűtés
Gáz (cirkó)
Four Generations Property SE

+367027-mutasd

+36702731600

Üzenet küldése

Leírás

Angyalföld központi részén kínálunk megvételre egy 37 m2 alapterületű 1. emeleti galériázható garzont. A lakás az emelet legszélső lakása így egy zavartalan és szeparálható (kiülős) függőfolyosó résszel rendelkezik. A közelben találhatók: Önkormányzat, Rendelőintézet, Lidl, Általános iskola, Óvoda, Bölcsőde, fitnesz terem.

Tisztelt Érdeklődő! A kínálatunkban szereplő ingatlanokat, a kifejezetten befektetési céllal vásárolni szándékozók figyelmébe ajánljuk. A lakások és házak otthonteremtési, lakhatási, bérbeadási célra, rövid távon nem alkalmasak. Azokat minden esetben 70 év feletti idős személy vagy személyek lakják és kizárólagos ingatlanhasználati jog fenntartása mellett kerülnek értékesítésre. 

Cégünk Special Portfolio szolgáltatása, alapvetően konzervatív befektetői attitűddel rendelkező, mérsékelt kockázatvállalású ügyfelek igényeit hivatott kiszolgálni. A részletekről érdeklődjön a megadott telefonszámon vagy regisztráljon a személyes konzultációra a weboldalunkon 

Előnyök: Az ingatlan értékbecsléssel alátámasztott forgalmi értéke 26,8 millió Ft, amelynek kevesebb mint az 50%-át kell kifizetni. Sőt az 50% illetékkedvezményt és a lakástakarékpénztári megtakarítások felhasználásának lehetőségét is garantáljuk ügyfeleinknek.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
vízórás
összkomfortos
jó közlekedésű
jó beosztású
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
kábeltévé
internet
telefon